Staffel 1
Staffel 2
Image of Veronica Ngo

Veronica Ngo

Sorry, couldn't find any biography for Veronica Ngo. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 26, 1979 In Tra Vinh, Vietnam
Movie/TV Credits:
13
First Appeared:
In the movie Dòng Máu Anh Hùng 2007-04-27
Latest Project:
Series Rouge 2018
Known For
Poster of Tấm Cám: Chuyện Chưa Kể
Poster of Tigre y Dragón. La espada del destino
Poster of Bitcoin Heist
Poster of Dòng Máu Anh Hùng
Filmography
Series Rouge Unknown 2018
Pelicula Cô Ba Sài Gòn Thanh Mai 2017-11-10
Pelicula Star Wars: Episodio VIII - Los últimos Jedi Paige Tico 2017-12-13
Pelicula Bright Tien 2017-12-22
Pelicula Tigre y Dragón. La espada del destino Mantis 2016-02-18
Pelicula Bitcoin Heist Ky 2016-02-05
Pelicula Tấm Cám: Chuyện Chưa Kể Mẹ Cám 2016-08-19
Pelicula Ngày Nảy Ngày Nay Đan Nương 2015-02-06
Pelicula Lửa Phật Ánh 2013-08-21
Pelicula Ngôi Nhà Trong Hẻm Thao 2013-10-25
Pelicula Ngọc Viễn Đông Sister (as Thanh Van Ngo) 2012-03-08
Pelicula Bẫy Rồng Trinh 2009-12-09
Pelicula Dòng Máu Anh Hùng Vo Thanh Thuy 2007-04-27